28 Nisan 2012 Cumartesi

justin tv trgoals


Justin.tv herkes online video yayın sağlar 2007 yılında Justin Kan, Emmett Shear, Michael Seibel ve Kyle Vogt tarafından oluşturulan bir web sitesidir. Justin.tv kullanıcı hesapları "kanal" denir, ve kullanıcıların "yayın" olarak adlandırılan kullanıcı live video içeriği oluşturulan geniş bir yelpazede, yayın teşvik edilmektedir.
Şirket tohum sermaye şirketi Paul Graham tohum finansman ile San Francisco, California, merkezli bir internet başlangıç ​​Y Combinator ve Serisi Alsop Louie Ortaklar ve Draper Associates  ile finansman
Orijinal Justin.tv hayatı 7/24 yayın ve süreli Lifecasting popüler kurucusu Justin Kan, sahip tek bir kanal oldu. 2007 yılında, Justin Kan yayın ve Justin.tv çeşitli kanallar binlerce bir ağ gibi mevcut hali içine yeniden durdu.
Kullanıcılar ücretsiz insanlara sınırsız sayıda lig tv digitürk yayın için izin verilmektedir ve yayınları izlemek kullanıcı kaydı gerektirmez. Potansiyel saldırgan içerik olarak kabul edilir yayınlar sadece 18 yaşın üzerindeki kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Iftira, pornografi, telif hakkı ihlalleri, ya da cesaret ceza kuralları içeren yayınlar Justin.tv 'servis şartları ler tarafından yasaklanmıştır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder