26 Nisan 2012 Perşembe

sportoto maç yayını

Hakkında Futbol futbol geçmişi bölümünde spor ilk gün hesapları ile birlikte her düzeyde futbol tarihini içerir.Oyuncu, takım, ekipman, kayıtlar, yıllık ödül kazananlar ve çok daha fazlası üzerine tarihsel bilgi ton göz atın!Yaklaşık 20 yıl önce kurulan, Newcastle Futbol başından beri adı bir dizi değişiklik geçirdi. Başlangıçta sadece ilk 9 kulüpleri ile kurulan Hunter Hornets olarak da bilinir.


Port Stephens Futbol Birliği (NPSSA) Newcastle ve Port Stephens Konseyi alanlarında her yaş için sağlanan futbol - Bir kimlik ve markalaşma güncelleme Derneği, Newcastle kapsadığı bölgeye yansıtmak için gerekliydi.


Üyelik büyüdü ve futbol oyunu daha "gerçek Futbol", Yönetim Kurulu NPSSA olarak kabul oldu gibi hamle yaptı ve 2007 yılında "Newcastle Futbol" olarak değiştirildi.


Şu anda 37 Üye Kulüpler oluşan ve Gönüllülerin büyük bir ordu tarafından desteklenen, Newcastle Futbol Yönetim ve Personel Küçük Taraflı Futbol çapında 9.000 oyuncu, Junior, Tüm Yaş Erkek / Kadın ve Bölge Futbol Ligi bir oyun her hafta sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder